LCS

NetSupport School Docent/Tutor voor Android

NetSupport School docent (Tutor) App voor Android

NetSupport School Tutor appNetSupport School docent Tutor App voor Android geeft een docent de mogelijkheid om in klaslokalen met tablets ook op een goede manier samen te werken met de studenten. NetSupport verbreedt zo haar cross-platform ondersteuning.

NetSupport School ondersteunt een docent met een schat aan beoordeling-, monitoring- , samenwerking- en controle functies om ervoor te zorgen dat de IT-apparatuur van de school goed wordt benut. Deze App voorziet o.a. in het op een sportieve competitieve manier toetsen van de kennis van de studenten. De docent (Tutor) app voor Android is beschikbaar in het Nederlands. NetSupport heeft meer dan 25 jaar ervaring in software producten voor klaslokaal- en remote management. Die ervaring ziet u terug in het product en het steeds weer toepassen van nieuwe technologie en wensen vanuit het onderwijs. De docent (Tutor) App voor Android kan gecombineerd worden met de School licenties voor Windows maar er is een aparte prijstechnisch voordelige licentie mogelijk voor de app omgeving. Neem contact op met LCS voor een prijsopgave.

Voor gebruikers van NetSupport School, die via een ander distributiekanaal eerder NetSupport software hebben gekocht, of nog gebruik maken van oudere versies, kan LCS ook zorgen voor updates en contract verlengingen.