LCS

De nieuwe NetSupport Manager V12 is uit

Nieuw, NetSupport Manager v12.

multi-platform

De nieuwe versie NetSupport Manager 12  biedt veel vernieuwing bij een product dat in naam al 23 jaar op de markt is. Ook nu is men er weer in geslaagd om het gebruik voor supportmedewerkers en eindgebruikers te verbeteren.

Een belangrijke toevoeging is de mogelijkheid om met behulp van een pincode een verbinding tot stand te brengen tussen ‘support’ en eindgebruiker. Simpel, beide partijen toetsen de juiste (via een PIN server verkregen) code in en er is verbinding. Vervolgens kan er ondersteuning worden verleend, overnemen meekijken etc. en dat alles via het LAN in de organisatie of via het internet. Het zoeken naar waar zit nu ergens deze eindgebruiker is verleden tijd.

Uiteraard is deze versie volledig geschikt voor Windows 8 en 8.1 inclusief het metro interface. Ook is er ondersteuning op de mobiele omgeving voor Google Chrome OS systemen, tablets en smartphones uitgebreid en verbeterd. Als ‘support’ kunt u van waar dan ook een juiste en vooral snelle ondersteuning leveren. Wat natuurlijk ook mogleijk is, is de NetSupport Gateway voorziening gebruiken om op eenvoudige en beveiligde wijze verbinding met de digitale kantooromgeving te krijgen.

Ook de gebruikersinterface is aangepast aan de tijd en inzichten van vandaag. Touch screens zijn ook voor Manager gemeengoed.

Misschien een vergeten punt, maar met NetSupport Manager hoeft u geen gebruik te maken van de server faciliteiten van een derde partij. Uw gegevens blijven dus binnen uw organisatie. Gebruikt u NetSupport Manager als veelzijdige volwassen oplossing nog niet, probeer dan snel versie 12 uit en geniet van 23 jaar ervaring met remote management.

Download een volledige evaluatieversie voor 30 dagen en 10 computers van onze website. NetSupport Manager is ook in het Nederlands beschikbaar.

Klanten met een geldige onderhoudsovereenkomst krijgen automatisch binnen ongeveer 2 weken de juiste licentie-autorisatie toegezonden. Voor gebruikers van NetSupport Manager die via een ander distributiekanaal eerder de software hebben gekocht, of nog gebruik maken van oudere versies, kan LCS ook zorgen voor updates en contract verlengingen.